Header imageheader image 2header image 2  

 

 

 

 

Header image

 

 

header image 2

Felhívás
7 napos londoni utat szervezünk a felsős diákjainknak!

 

Március 15-i indulással 7 napos londoni utat szervezünk a felsős diákjainknak. Az utazás autóbusszal történik, a szállás családoknál lesz (2-3 gyerek egy családnál). A gyerekek teljes ellátást kapnak a családoknál (reggeli, hideg ebéd csomag, meleg vacsora).


A program dús, első napon útközben Passau megtekintése, 2. napon átkelés a Csalagúton, majd Canterbury és Rochester megcsodálása. Este elfoglaljuk szállásainkat, majd a harmadik, negyedik és az ötödik napokon London nevezetességeit látogatjuk meg. (csak néhány példa: Big Ben, British Museum, Science Museum, Oxford Street, Hyde Park, Trafalgar Square) A hatodik napon Greenwichbe látogatunk, majd a hazafelé úton sétálunk a festői szépségű Brugge városában. A hetedik napon megtekintjük a Melki apátságot, majd az esti órákban hazaérkezünk.


A szervező és felügyelő pedagógusok Farkas Ágnes és Árkossy Eszter, illetve a Student Lines utazási iroda segíti munkánkat. Az út díja 126 000 forint, ami magába foglal minden költséget (utazás, szállás, étkezés, belépők, biztosítás). Ezt az összeg részletekben fizetendő, az első részlet befizetése egyben a jelentkezést is jelenti. Az előleg díja 20 000 forint, amely befizetési határideje október 10. Későbbiekben külön szülői értekezletet is tartunk a kirándulás előtt.

Az út betekintést ad London életébe, emellett kiváló nyelvgyakorlási lehetőség! Várjuk szeretettel a jelentkezőket!
Bővebb információ kérhető Árkossy Eszter és Farkas Ágnes tanárnőktől.